Maand Mei 2015 aanbiedingen

Cosmania.nl – Gratis travel kit

Vanaf 15 mei tot en met 29 mei 2015 ontvangen bezoekers bij aankoop van €60 aan John Masters Organics producten een travel kit cadeau (t.w.v. €20). De producten van John Masters Organics bevatten uitsluitend het beste uit de natuur. COSMANIA haalt eigenwijze en internationale beautybrands naar Nederland zodat vrouwen en mannen in de lage landen kunnen genieten van awardwinnende niche merken. Profiteer nu van deze actie en promoot COSMANIA.

Over de actie

“Feel good about looking good!” De Amerikaanse topkapper John Masters schreeuwde dat meer dan 20 jaar geleden al van de daken. Het merk ontstond vanuit zijn behoefte een top kwaliteit haar- en huidverzorgingslijn te creëren met respect voor de aarde. Daarom bevatten de producten van John Masters Organics uitsluitend het beste uit de natuur. Neem nu alle must-haves van John Masters Organics makkelijk mee in je tas! Want bij aankoop van €60 aan John Masters Organics ontvang je de travel kit cadeau t.w.v. €20 met daarin alle natuurlijke bestsellers: Shampoo, Detangler, Body Wash en Body Lotion. Off you go!

Over Cosmania

COSMANIA is volgens Vogue een ‘nieuw Nederlands beautyfenomeen’. Je kunt er ook online terecht voor speciale buitenlandse beautytoppers.

COSMANIA haalt eigenwijze en internationale beautybrands naar Nederland zodat vrouwen en mannen in de lage landen kunnen genieten van awardwinnende niche merken.

De merken zijn betaalbaar, internationaal gerenommeerd en populair en (vrijwel) nog niet in Nederland te koop. COSMANIA selecteert ze op basis van visie, verantwoord ondernemerschap, passie en uiteraard de kwaliteit van de verwennerij!

COSMANIA biedt zowel gezichts-, lichaams- en haarverzorging als make-up. Kopers (of wel: ‘cosmaniacs’) kunnen door het geven van reviews & ratings mee bepalen of producten moeten blijven en ze kunnen hen tippen over merken die zij bij hen vinden passen.

COSMANIA richt zich op nieuwsgierige, moderne en in fashion en beauty geïnteresseerde mannen en vrouwen die op zoek zijn naar onderscheidende en kwalitatief hoogwaardige producten.

The Body Shop heeft allerlei nieuwe acties die geldig zijn vanaf 14 mei tot en met 14 juni:

The Body Shop heeft een nieuwe productlijn: Geef je huid een boost met Vitamin C! Hét middel tegen een vale teint.
Bezoekers van The Body Shop ontvangen bij elke bestelling vanaf €40,- nu een gratis Gratis COCONUT SHIMMER BODY BUTTER t.w.v. €16.00
Members profiteren ook nog eens van 25% korting bij aankoop van 2 gezichtsverzorging- of make-upproducten.

Als laatste is er een speciale ‘Buy more, Save more’ aanbieding voor alle douchegels (excl. NPD’s): 1 = €7,-, 2 = €12,-, 3 = €16,-, 4 = €20,-.

Over The Body Shop

Beauty with Heart
The Body Shop is een ethisch cosmeticamerk en heeft al meer dan 2800 winkels in ruim 66 landen wereldwijd en webshops in meer dan 10 landen. Bij The Body Shop kun je cosmetica-producten kopen die zijn gemaakt met liefde, zorg en aandacht voor mens, dier en milieu. Zo kun jij er goed uitzien, maar je ook nog eens goed voelen!

The Body Shop staat voor:

• Diervriendelijkheid: Onze producten en de ingrediënten daarvan worden niet getest op dieren. Daarnaast zijn al onze producten geschikt voor vegetariërs.
• Eerlijke handel: We kopen diverse natuurlijke ingrediënten en een deel van onze accessoires in via ons eigen eerlijke-handelsprogramma Community Fair Trade. Dat betekent voor ons en onze klanten producten van hoge kwaliteit, en voor de leveranciers daarvan de kans om een toekomst op te bouwen.
• Lekker in je vel zitten: Schoonheid draait voor ons niet alleen om er goed uitzien, maar ook om je goed voelen.
• Mensenrechten: We komen op voor kwetsbare en achtergestelde groepen in de samenleving, en voeren regelmatig campagne voor sociale rechtvaardigheid en mensenrechten.
• Zorg voor het milieu: Bij alles wat we doen houden we zoveel mogelijk rekening met het milieu. Bijvoorbeeld door zo min mogelijk verpakkingsmateriaal voor onze producten te gebruiken.

Yves Rocher – € 5,- korting bij bestellingen vanaf € 35,-

Je bestelt nu extra voordelig alle producten om goed de zomer in te gaan. Bijvoorbeeld zonnebrand, afslankproducten en natuurlijk die summer-proof make-up. Daarnaast natuurlijk ook de bronzers, om vast een beetje kleur te creëren. Je ontvangt nu maar liefst € 5,- korting bij orders vanaf € 35,- met de speciale promotiecode. Deze promotiecode is geldig vanaf 14 mei 2015 tot en met 14 juni 2015.

Promotiecode: READY4SUMMER

Over Yves Rocher

Yves Rocher is wereldwijd nummer 1 in plantaardige cosmetica en al jaren een begrip voor natuurlijke schoonheidsproducten voor een aantrekkelijke prijs.

Share Button
Dit bericht is geplaatst in aanbiedingen, gezichtsverzorging, Huid verzorging, make-up. Bookmark de permalink.