Betaalbaar afslanken ruim assortiment aan dieetproducten.

Betaalbaar afslanken dat kan.

Betaalbaar afslanken.nl heeft een ruim assortiment aan dieetproducten, sportvoeding en gezonde en verantwoorde (fris)dranken.

Reasons eiwitdieet.

Betaalbaar afslanken.nl biedt het Reasons eiwitdieet aan. Het Reasons eiwitdieet is niet alleen lekker en gezond, maar zit bovendien boordevol eiwitten. Deze eiwitten zorgen er voor dat spieren intact blijven en vet verbrand wordt. Je bepaalt zelf het tempo en bij welke stap van het dieet jij wil beginnen. Het voordeel van het dieet is dat je ’s morgens en ‘s middags je maaltijd vervangt door een shake en ‘s avonds gewoon mee kunt eten met een caloriearme maaltijd. Tussen de shake door kan je ook nog lekker genieten van een aantal tussendoortjes en gezonde (fris)dranken. Deze afwisseling in dagen zorgt ervoor dat lijnen makkelijk is vol te houden en dat het jojo-effect beperkt wordt.

Waarom van betaalbaarafslanken.nl?

De klanten van betaalbaarafslanken.nl zijn al jarenlang ontzettend tevreden over de producten en service. Je valt af met alleen maar voordelen. Het dieet is gemakkelijk, verantwoord, lekker en voordelig!

Betaalbaar afslanken

Share Button
Geplaatst in newsletter | Getagged | Reacties uitgeschakeld voor Betaalbaar afslanken ruim assortiment aan dieetproducten.

Echinacea en vitamine D voor de weerstand voor € 3,90

Deze galerij bevat 1 foto.

Echinacea en vitamine D voor de weerstand voor € 3,90 Langzaam aan wordt het kouder en kan de weerstand van veel mensen wel wat ondersteuning gebruiken. Echinacea ondersteunt net als vitamine D ons immuunsysteem. Een goede combinatie om de weerstand een extra boost … Lees verder

Share Button
Meer galerijen | Reacties uitgeschakeld voor Echinacea en vitamine D voor de weerstand voor € 3,90

Intermittent Fasting

Intermittent Fasting

Intermittent Fasting staat voor vasten met tussenpozen. Intermittent Fasting kan je om verschillende redenen doen. Je kan het doen om af te vallen, om gezondheidsredenen of om spiergroei te stimuleren. Of een combinatie van deze redenen natuurlijk. In dit artikel zullen we ons richten op het verliezen van gewicht door middel van Intermittent Fasting.
Wat houdt Intermittent Fasting precies in?
Bij Intermittent Fasting wordt er met tussenpozen gevast, de periode waarin niet gegeten mag worden zijn minimaal 12 uur lang.

Ons lichaam maakt gebruik van verschillende brandstoffen. Het lichaam geeft altijd de voorkeur aan koolhydraten als voornaamste brandstof. Dit omdat energie vanuit koolhydraten met het minste energie te verkrijgen is (het kost energie om energie vrij te maken). Het lichaam werkt zo efficiënt mogelijk en zal daarom de meest makkelijke brandstof prefereren. Het lichaam kan echter maar een beperkte hoeveelheid energie verkregen uit koolhydraten (glucose) opslaan. Dit doet het in de vorm van glucose welke opgeslagen is in de spieren, de lever en de hersenen. Na ongeveer 12 uur zullen deze voorraden uitgeput beginnen te raken en zal het lichaam de vetreserves gaan aanspreken om zodoende in haar energiebehoefte te kunnen voorzien.

Dit aanspreken van de vetreserves is precies wat we willen bereiken met Intermittent Fasting. Door het verbranden van vet uit de vetreserves verliezen we overtollige kilo’s lichaamsgewicht.

De theorie achter Intermittent Fasting

Intermittent Fasting heeft wel wat weg van het Paleo dieet, in die zin dat het gebaseerd is op hoe we aten in de oertijd. Het Intermittent Fasting dieet kent overigens geen restricties op wat je wel of niet mag eten zoals bij het Paleo dieet het geval is.
De gedachte achter het Intermittent Fasting dieet is dat we als oermens niet drie maal per dag konden eten. En we hebben het hier over de periode voor de intrede van de landbouw en veeteelt welke ongeveer 10.000 jaar geleden plaats vond. In die periode leefde de mens nog als jager-verzamelaars en we waren van voedsel afhankelijk van de jacht en het vinden van eetbare vruchten, groenten, wortels en zaden.

Aangenomen wordt dat de mannen in de ochtend er op uit gingen om een mammoet, een wild zwijn of wat dan ook te vangen. Pas als zij iets gevangen hadden keerde zij aan het eind van de middag of begin van de avond terug naar het kamp en kon er gegeten worden. De vrouwen zochten naar eetbare planten in de buurt van het kamp en keerde pas terug als er eetbare zaken gevonden waren. Hierdoor werd er meestal pas laat op de dag gegeten en kon het voorkomen dat er dagen achtereen niets gegeten kon worden. Als de jacht mislukte en als er geen eetbare planten gevonden konden worden. In deze periode was het dan ook vrij normaal dat er langere perioden niet gegeten konden worden. Dat was geen probleem (anders hadden we er niet meer geweest), het lichaam sloeg vet op in tijden van overvloed en schakelde over op vetverbranding in tijden van schaarste. Deze tijden van schaarste kennen we in onze moderne maatschappij niet meer waardoor het lichaam ‘verleert’ om vet te verbranden. Met Intermittent Fasting laten we het lichaam weer vet verbranden door perioden van schaarsten te stimuleren.

Intermittent Fasting methoden

Er zijn door verschillende afslank experts verschillende methode van Intermittent Fasting ontwikkeld. Hieronder volgende de meest toepaste methoden.

Intermittent Fasting methode: The Fast diet

De methode wordt ook wel het 5:2 dieet genoemd en deze methode is wel geschikt voor Intermittent Fasting ‘beginners’ omdat je op de vastendagen nog wel iets mag eten.
Per week heb je twee dagen waarop je ‘vast’, de andere dagen eet je normaal en wat je wilt. De vastendagen zijn opeenvolgende dagen zodat je een periode hebt van 48 uur waarop gevast wordt. Tijdens de vastendagen mag je wel wat eten. Mannen mogen 600kcal per dag eten en vrouwen 500kcal. Er kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van groentesapjes op de vastendagen.

Intermittent Fasting methode: Het Fast 5 Diet

Bij deze methode heb je dagelijks een tijdsframe van 5 uur waarbinnen je mag eten. De overige 19 uur is eten niet toegestaan. Met deze methode wordt het voedingspatroon van de oermens gesimuleerd waarbij men (waarschijnlijk) pas at als men terugkeerde van de jacht. Meestal wordt bij deze periode de tijd tussen 3 uur in de middag en 8 uur in de avond aangehouden als periode waarin gegeten wordt omdat de oermens waarschijnlijk ook rondom dit tijdstip at.
Als beginner is deze methode vrij heftig, als je lichaam nog niet gewend is om 19 uur te vasten kan je last krijgen van hoofdpijn, je prikkelbaar gaan voelen en vermoeid raken. Het verdiend daarom de aanbeveling om de vastenperiode langzaam op te bouwen. Eerst 12 uur per dag vasten en zodra dit goed gaat dit uitbreiden naar 13 uur per dag vasten enz.

Intermittent Fasting methode: eten, vasten, eten

Op minimaal één en op maximaal twee dagen van de week mag helemaal niets gegeten worden. De overige 5 of 6 dagen van de week eet je normaal en gezond. Als je twee dagen per week vast dan mogen dit niet aaneengesloten dagen zijn. Er moet tussen twee vastendagen een aantal dagen zijn waarop je weer normaal eet.
De 24 uur waarop gevast wordt kan je op ieder gewenst moment laten ingaan. Na het eten van het avondeten bijvoorbeeld. Ook deze methode is niet geschikt voor Intermittent Fasting beginners.

Intermittent Fasting: de spontane vast methode

Deze methode is geschikt voor beginners omdat flexibel met de vastenperioden omgegaan mag worden.
Bij deze methode sla je zo nu en dan een maaltijd over, op het moment dat het je uitkomt en je je goed voelt. Het fijne van deze methode is dat je gewoon kan eten als dat van je verwacht wordt, als je uit eten gaat bijvoorbeeld.

Het is bij deze methode wel de bedoeling dat de maaltijden welke je wel eet de normale portiegrootte hebben zoals je ze normaal gesproken ook zou hebben. Als je 400kcal minder eet door het ontbijt over te slaan dan heeft dat natuurlijk maar weinig effect als je na het avondeten een bak ijs neemt.

Over de gehele week gezien breng je door het overslaan van een aantal maaltijden je calorieëninname naar beneden waardoor je uiteraard zal afvallen. Deze methode vergt wel enige discipline en zal niet werken als je het helemaal spontaan gaat doen. Je kan er dan een paar weken ‘spontaan’ niet meer aan denken om spontaan een maaltijd over te slaan.

Bij iedere Intermittent Fasting methode zal je altijd wel gewoon moeten drinken. Bij voorkeur water of (groene) thee zonder suiker. Ook is het de bedoeling dat je gezond eet en je niet los gaat op fastfood op de momenten dat er weer gegeten mag worden.

Share Button
Geplaatst in Afvallen | Getagged | Reacties uitgeschakeld voor Intermittent Fasting

Koop een maandverpakking Omega-3 Forte (normaal 9,65) en Detox (normaal 11,95) voor samen slechts 3,90. 

Flinndal Omega-3 Forte
Voor hart, hersenen en ogen
Van duurzame vis
Dubbel gezuiverd

Flinndal Omega-3 Forte visoliecapsules bevatten EPA en DHA voor je hart. DHA is ook goed voor je hersenen en ogen (bij twee capsules per dag). Er zit maar liefst 450 mg omega 3 in één kleine capsule. Gemaakt van duurzame vis, dubbel gezuiverd en 100% natuurlijk.
Dagelijks minimaal 250 mg EPA en DHA is goed voor je hart en dagelijks minimaal 250 mg DHA draagt bij aan de hersenfunctie en het gezichtsvermogen.

Super aanbieding
Koop een maandverpakking Omega-3 Forte (normaal 9,65) en Detox (normaal 11,95) voor samen slechts 3,90.

Flinndal Detox
Voor lever en galblaas
Voor de nieren
Beschermt de lichaamscellen

Flinndal Detox bevat natuurlijke ingrediënten die helpen het lichaam te ontgiften. Met Mariadistel en Chlorella ter ondersteuning van de lever en de galblaas. Chlorella en Jeneverbes zijn ook van belang voor de uitscheidingsfunctie van de nieren. Ook is Chlorella een belangrijke antioxidant die de lichaamscellen helpt beschermen tegen invloeden van buitenaf. Mét Spirulina. Een complete en verantwoorde manier van detoxen.

Actie is geldig tot en met 21 september.

Share Button
Geplaatst in newsletter | Reacties uitgeschakeld voor Koop een maandverpakking Omega-3 Forte (normaal 9,65) en Detox (normaal 11,95) voor samen slechts 3,90. 

AXA BE – Brandverzekering. De goedkoopste en beste online brandverzekering.

Brandverzekering heeft u deze op orde?

Brandverzekering u denkt daar het liefst zo min mogelijk aan. Vanaf 1 juli bestaat de beste en goedkoopste online brandverzekeringen bij AXA: e@sycosy genaamd.

Bij AXA kan, in tegenstelling tot andere verzekeraars, de brand verzekering helemaal online worden afgesloten. Bovendien is het momenteel de goedkoopste verzekering op de Belgische markt.

De campagne loopt nog door tot 30 september 2016.

Heb je een brandverzekering voor uw appartement nodig? Met e@sycosy ben je beschermd tegen:
• brand, ontploffing, rook- en roetschade, blikseminslag
• storm, hagel, sneeuw- of ijsdruk
• natuurrampen
• botsing
• schade veroorzaakt door water of stookolie schade aan elektrische toestellen
• glasbreuk
• vandalisme

Bij AXA kan, in tegenstelling tot andere verzekeraars, de verzekering helemaal online worden afgesloten. Men moet hiervoor 4 stappen doorlopen waarbij je je adres en de oppervlakte van je appartement moet geven. Vervolgens krijg je een prijsofferte en kies je je opties, je voert je persoonlijke gegevens in en je ontvangt je contract digitaal!

Brandverzekering e@sycosy, de online appartementsverzekering in het kort:

• voor appartementen tot 140 m²
• zowel voor huurders als eigenaars
• alle onmisbare dekkingen
• uw premie wordt berekend per m²
brandverzekering

 

Share Button
Geplaatst in newsletter | Getagged | Reacties uitgeschakeld voor AXA BE – Brandverzekering. De goedkoopste en beste online brandverzekering.