Afvallen – Vitaminen – Uiterlijke verzorging

Bona valetudo melior est quam maximae divitiae

oftewel “Goede gezondheid is meer waard dan de grootste rijkdom”

Op deze site vindt U tal van tips om een goed welzijn te verkrijgen en te behouden, maar ook veel aandacht aan uiterlijke verzorging.

Gewichtbeheersingafvallen

Vele mensen kampen met zijn of haar gewicht. Welke methode werkt wel en welke niet. Maar even belangrijk welke afvalmethode past het best bij u. Check de startpagina en ontdek het zelf welke methode u het beste past bij het afvallen.

Vitaminen

Het gebruik van vitaminen wordt steeds vaker aanbevolen door artsen. Steeds meer en meer komen mensen bepaalde vitaminen tekort. Heeft u last van vermoeidheid of slapenloosheid dit kan mede veroorzaakt worden door vitaminen tekort.

Maar ook stress of rusteloosheid kan worden verminderd door gebruik van extra vitaminen. Tenslotte uw weerstand verhogen door vitaminen gebruik kan uw welzijn  verbeteren.


Bezoek de startpagina waarop diverse onderwerpen over vitaminen worden behandeld.

Opzet van Gezondheid en schoonheid

De gedachte achter deze site is om de kennis van de bezoekers op diverse gebieden te delen. Als je kennis wilt vermenigvuldigen, moet je bereid zijn deze te delen.

Onze Gezondheiduiterlijke verzorging

Onze gezondheid is onze kostbaarste bezit, het is niet raar dat vele mensen er alles aan doen om gezond te blijven. Maar zeker een gezonde geest in een gezond lichaam is voor vele het ultieme. Het is mede daarom dat we ook aandacht schenken aan uiterlijke verzorging. Ga verder naar deze startpagina en doe ideeën en tips op met betrekking tot dit onderwerp.

Vitamine

Share Button