Flinndal

Flinndal

FB NL

Flinndal is één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in de BeNeLux en ook actief in Duitsland en Frankrijk. Het assortiment van Flinndal bestaat uit supplementen die een aanvulling bieden op de dagelijkse voeding, met onder meer multivitaminen, omega-3 (visolie), calcium magnesium, cranberry en glucosaminesupplementen. Daarnaast zijn er supplementen die special ontwikkelt zijn voor een specifieke groep zoals sporters, kinderen en vrouwen. En voor een specifiek doel zoals ondersteuning bij Afvallen of een goede nachtrust.

Op deze manier hebben ze gezorgd voor een grote verscheidenheid aan doelgroepen.
Flinndal heeft in de afgelopen 5 jaar in Nederland een bestand opgebouwd van meer dan een half miljoen tevreden klanten.

Sterke punten van Flinndal:

  • Gratis verzending (bij webshop orders)
  • Veilig betalen op meerdere manieren en met het Thuiswinkel Keurmerk
  • Hoge kwaliteit voor een lage prijs door rechtstreekse levering aan de consument
  • Niet goed, geld terug
  • Gratis telefonisch bereikbaar in Belgie en Nederland (0800 nummer)
  • Transparant, en een uitstekende service
  • Via brievenbuspost bezorgd
  • 24 uur per dag bereikbaar met de mogelijkheid tot stopzetten van periodiek bestelling via telefoon, post of email

Flinndal hulp bij afvallen

Voldoende voedingsstoffen heb je nodig, ook tijdens een dieet. Ze kunnen je er gelukkig ook bij helpen. Om te beginnen zijn het natuurlijk belangrijke bouwstoffen, om al je lichaamsprocessen goed te laten verlopen. Ook zorgen ze voor energie, zodat je lekker in je vel blijft zitten. Maar daarnaast kunnen bepaalde voedingsstoffen je echt gericht ondersteunen bij afvallen.

Vezels

Vezels bevatten nauwelijks calorieën, maar geven wel een verzadigd gevoel en verminderen zo de eetlust, want je maag blijft langer rustig. Ook stimuleren ze de spijsvertering. Vezels, als aanvulling op de voeding, zijn dus perfecte hulptroepen voor wie goed in vorm wil blijven.
Afvallen 468x60

Omega 3

Omega 3 uit visolie als aanvulling op je voeding. Dat klinkt misschien als een dikmaker, maar het tegendeel is waar. Deze gezonde vetten helpen juist bij afvallen. Ze stimuleren  namelijk de vetverbranding. Flinndal Omega-3 Forte bevat maar liefst 450 mg omega 3 in één kleine capsule.

Multivitaminen

Volkoren graanproducten, groenten, fruit, zuivel, mager vlees en vis… deze producten leveren je elke dag gezonde vitaminen en mineralen. Maar waarschijnlijk eet je tijdens je dieet wel kleinere porties. En dat betekent dat je ook minder voedingsstoffen binnenkrijgt. Zolang je boven de 1200 kcal per dag zit en gezond en gevarieerd eet, is het mogelijk voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Met Flinndal Multi als aanvulling, weet je zeker dat je de belangrijke bouwstoffen binnenkrijgt om gezond en fit te blijven.

Proefpakket

Share Button