Verantwoord afvallen zonder jojo effect?

Verantwoord afvallen zonder jojo effect. Bent u al klaar voor het strand?

verantwoord afvallen zonder jojo effect
Verantwoord afvallen zonder jojo effect kan dat en liefst ook snel want wanneer we in de spiegel kijken, zien we graag een strak en slank figuur. Toch is niet iedereen blij met wat hij of zij in de spiegel ziet en zouden de meesten van ons graag een paar kilootjes kwijtraken. Maar wat is nou de beste manier om af te vallen?

Afslanksupplementen

Er is een ruime keus in afslanksupplementen, ieder voor een eigen doelgroep. Een flink aantal afslankers bevat cafeïne en is hierom niet voor iedereen geschikt. Op basis van bijvoorbeeld het aantal te verliezen kilo’s, eetwijze, leeftijd, medische geschiedenis en eventueel medicijngebruik kan een keus worden gemaakt uit het ruime aanbod. Het effect van een afslanker wordt door meerdere factoren bepaald. Onder meer erfelijkheid, voedingspatroon, leefwijze en consequent gebruik spelen een rol.

 

Diëten

Een afslanksupplement zal meer effect hebben wanneer dit gecombineerd wordt met een gezond en gevarieerd voedingspatroon en voldoende lichaamsbeweging. Diëten zijn er in alle soorten en maten. Het is van belang het voedingspatroon dusdanig aan te passen dat de nieuwe eetwijze langdurig volgehouden kan worden. Crashdiëten zullen enkel het jojo-effect tot gevolg hebben. Maar u wil graag verantwoord afvallen zonder jojo effect.

Verantwoord afvallen zonder jojo effect

Door een streng dieet te volgen en het aantal calorieën sterk terug te brengen, gaat het lichaam als het ware in de ‘spaarstand’ staan en drastisch minder verbranden. Wanneer we ons streefgewicht hebben bereikt en weer terugvallen in ons oude voedingspatroon, stijgt de energie-inname flink. Het energieverbruik is echter nog steeds laag waardoor de kilo’s er weer aan vliegen.

Wij adviseren :

verantwoord afvallen

Share Button