Fit for me afvallen

Fit for me afvallenAfvallen

Weight Control is een natuurlijke formule op basis van plantenextracten zoals groene thee. Deze bestanddelen bevorderen uw vetstofwisseling en stimuleren uw gewichtsverlies.

Vanaf ons 30ste levensjaar kan de stofwisseling langzamer gaan werken. Niet voor niets merken veel mensen dat ze na die leeftijd hun gewicht moeilijker op peil kunnen houden. Weight Control stimuleert uw gewichtsverlies en ondersteunt u bij het op peil houden van uw gewicht.

Weight Control is een natuurlijk supplement op basis van plantenextracten zoals groene thee. Deze extracten stimuleren uw vetverbranding. Daarnaast vermindert Weight Control het hongergevoel doordat het uw bloedsuikerspiegel op peil houdt.  Een wonderpil tegen overgewicht bestaat niet. Weight Control is dan ook een natuurlijke ondersteuning om verantwoord af te slanken!

Met krachtig Groene Thee extract (EGCG)

Een belangrijk bestanddeel van groene thee is het antioxidant EGCG. Weight Control bevat een krachtig groene thee extract met maar liefst 40% EGCG. Samen met de andere extracten, zoals garcinia cambogia (met HCA) en citrus aurantium,  bevordert groene thee uw vetstofwisseling.

Klik hier voor meer informatie over Weight Control

[field name=iframe]

Weight Control Pakket

Er is ook het Weight Control Pakket is ontwikkeld om u te ondersteunen om op een verantwoorde manier af te slanken. Het pakket bestaat uit Weight Control en Omega-3 Visolie.

Klik hier voor meer informatie over het Weight Control Pakket

 

Share Button