Modifast ervaringen

Modifast

Zij gingen je voor

“Ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel!”

Anne-Marie (48), medisch assistente Lengte/huidig gewicht: 165 cm, 74 kilo Afgevallen: 15 kilo BMI-index: van 32,7 naar 27,2 “Op aanraden van mijn diëtiste begon ik met Modifast Intensive. Ik was echt veel te zwaar! In het begin moest ik wennen aan mijn nieuwe eetpatroon maar dat duurde slechts een paar dagen. Het was super eenvoudig: je vervangt gewoon al de maaltijden door Modifast Intensive. Calorieën tellen hoefde gelukkig niet. Met Modifast Intensive krijg je alle voedingstoffen binnen die je lichaam nodig heeft. En die shakes en puddingen zijn nog lekker ook. De kilo’s verdwenen heel snel! Ik heb nog niet mijn streefgewicht bereikt, maar zit nu wel stukken beter in mijn vel. Ik heb met Modifast óók geleerd om gezonder en evenwichtiger te eten!”

“Ik viel 6 kilo af en heb geen moment honger gehad!”

Emmanuelle (35), verkoopster Lengte/ huidig gewicht: 170 cm, 72 kilo Afgevallen: 6 kilo BMI-index: van 27,7 naar 24,9 “Ik wilde zes kilo afvallen. Flink diëten dus! Ik zag er wel een beetje tegenop. Veel diëten zijn wel effectief, maar ook erg moeilijk vol te houden. Bovendien komen de kilo’s er na afloop vaak weer razendsnel bij. Dat maakt de ProtiPlus 3.2.2-methode zo bijzonder! Ik kon het makkelijk volhouden, omdat ik geen hongergevoel had én omdat ik in het weekend normaal mocht eten. Maar het mooiste is dat ik nog geen onsje ben aangekomen sinds ik zes kilo afviel. Eindelijk heb ik korte metten gemaakt met dat vervelende jojo-effect. Ik heb mijn figuur terug en voel me goed!”

“Dankzij mijn Snack&Meal-momentjes blijf ik lekker slank!”

Luna (25), styliste Lengte/huidig gewicht: 177 cm, 65 kilo BMI-index: 20,7 “Druk, druk, druk! Er zijn dagen dat ik van afspraak naar afspraak hol en dan heb ik ’s avonds ook vaak nog wat. Leuk, maar al die ongezonde tussendoortjes en snelle lunches tikken wel aan… Voor mij is het dan tijd voor Modifast Snack&Meal. Ik zorg dat ik altijd een reep of drinkmaaltijd achter de hand heb. Zo vervang ik mijn maaltijd en tussendoortjes op een gezonde, slanke en eenvoudige manier. Dankzij mijn Snack&Meal-momentjes blijf ik lekker slank!”

“Eindelijk ben ik dat zwangerschapsbuikje kwijt!”

Christine (31), huisvrouw en moeder van Sebastiaan  (bijna 1) Lengte/huidig gewicht: 173 cm, 68 kilo “Eindelijk ben ik dat zwangerschapsbuikje kwijt! Het is me gelukt dankzij mijn ‘afslankhulpje’ Modifast Platte Buik. Met Platte Buik heb ik nu mijn oude figuur weer terug en het kostte me niet eens zoveel moeite! Platte Buik gaf me echt dat extra zetje om ook weer gewoon gezond te eten.”

Copyright © 2013 Modifast – All rights reserved

 

Modifast Intensive Pakket 2b - Fase B Set
Prijs: 66.50
Modifast Intensive Pakket 2a - Fase B Set
Prijs: 63.99
Modifast Protiplus Milkshake Vanille 540gram
Prijs: 22.39
Modifast Intensive Pudding Vanille / Chocola / Caramel 3stuks
Prijs: 10.99
Modifast Protiplus Milkshake Aardbei 540gram
Prijs: 22.39
Share Button