Hoe kan ik online afvallen met NewFigure Clinics

NewFigure Clinics

NewFigure Online Afslanken is een modern afslankprogramma, waardoor consumenten via hun pc elk gewenst streefgewicht kunnen behalen.
Online afslanken is een dienst om aan consumenten aan te bieden, zodat zij volgens een professionele afslankbehandeling kunnen afslanken zonder reistijd of verplichte afspraken in de praktijk van NewFigure Clinics.

NewFigure Clinics, Professionals in Afvallen

In slechts 3 stappen naar je ideale streefgewicht.

  • STAP 1: Maak kennis met JOUW persoonlijke afslankcoach
  • STAP 2: Stel samen JOUW afslankplan op
  • STAP 3: Veilig en verantwoord bereiken van je streefgewicht

Bijna 100.00 tevreden klanten

In de afgelopen 6 jaar hebben we ruim 95.000 klanten succesvol behandeld met onze professionele en persoonlijke begeleiding. Afvallen met persoonlijke begeleiding levert daadwerkelijk resultaat op, blijkt uit het klanttevredenheids-onderzoek van NewFigure.

Verder maakt NewFigure het afvallen weer leuk. Geen crashdieet of moeilijke menu’s. Ook een glaasje wijn op zijn tijd moet kunnen en de 1 op 1 methode van NewFigure, garandeert resultaat.

Zelfstandig afvallen is geen gemakkelijke opgave en voor velen niet zelfstandig vol te houden. Ieder jaar weer nemen wij een enorme groei van het aantal nieuwe klanten in onze klinieken waar. Zij geven aan persoonlijke begeleiding nodig te hebben om af te slanken. Maar jouw gezondheid staat bij ons voorop.

Veel nieuwe klanten hebben aangegeven dat zij eerder tevergeefs hebben geprobeerd zelfstandig gewicht te verliezen. Juist de 1-op-1 aandacht in combinatie met een persoonlijk voedingsplan helpt hen het streefgewicht te behalen.

 

Over NewFigure Clinics

NewFigure Clinics is een kliniek voor gewichtsbeheersing en bestaat uit een keten van inmiddels 18 klinieken voor gewichtsreductie door heel het land. Met behulp van jouw eigen coach en een persoonlijk voedingsplan worden behandelingen voor één kilo, of vele kilo’s minder geboden. Aan de klinieken van NewFigure zijn tevens artsen verbonden die borg staan voor de geboden kwaliteit. Alle behandelingen van NewFigure worden afgesloten met een re-integratieperiode met als doel het streefgewicht te behouden.

Wat kan ik verwachten bij een een NewFigure behandeling?

Een NewFigure behandeling is een persoonlijk afslankplan op een verantwoorde manier. U valt met een NewFigure behandeling behandeling gecontroleerd af binnen een overzichtelijk tijdbestek.

De NewFigure afslankmeyhode wordt onder begeleiding van deskundigen gevolgt. De eerste stap die hierbij wordt gezet is figuurcorrigerend afvallen binnen een overzichtelijk tijdbestek. Hierna zal men zorgen voor een reintergratie om zo lang plezier te houden van het behaalde gewichtsverlies. Als derde stap zal men duurzaam gewicht gaan verliezen met normale voedingsmiddelen dankzij het Personal Foodplan (PF)

De NewFigure behandelingen worden in een privé kliniek begeleid, die verspreid zitten in verschillende landen en waarvan ook verschillende vestegingen in Nederland te vinden zijn.

Een Kennismaking met NewFigure behandeling

Tijdens een eerste kennismaking met de kliniek wil men eerst veel informatie om men zo goed mogelijk te kunnen voorzien in de persoonlijke begeleiding. Tijdens de intakegesprek komt dit naar voren.zo heeft men persoonlijke vragen over uw gezondheidstoestand, waar zeer vertrouwend mee omgegaan wordt. Op basis van deze gegevens maakt men een persoonlijk plan van aanpak. Men weet welk voedingssupplementen voor u het belangrijskte zijn en kunnen ze aangeven wat de benodigde tijd zal zijn om uw streefgewicht te behalen.

Afvallen met NewFigure behandeling

Tijdens het intakegesprek maakt een deskundige een persoonlijk behandelingsplan, wat men daar het personal foodplan (PF) noemt. Hierna moet u proberen de adviezen die gegeven worden zo goed mogelijk na te streven. Bij elke bezoek wordt uw gewicht opnieuw bekeken om zo de voortgang te bewaken. Op basis van de voortgang wordt eventueel de samenstelling van voedingssupplementen veranderd.

Geen pillen met de NewFigure behandeling?

NewFigure werkt met aminozuren en vitamines, ofwel voedingssupplementen. Deze voedingssupplementen bevatten een combinatie van geconcentreerde eiwitten en B-vitamines in een specifieke verhouding. Zo komt u niets tekort.

Ga hier na NewFigure Clinic

Share Button