Verantwoord afvallen door de reinigende werking van het lichaam via de lever.

BERRY BLASTER ondersteunt de reinigende werking van het lichaam.

BERRY BLASTER drink je ’s ochtends om de reinigende werking van de lever – en dus het lichaam! – te ondersteunen. Dit helpt afvalstoffen te verwijderen en verhoogt de dagelijkse verbranding van calorieën.

Je doet 2 dopjes in een groot glas, koud water erbij, en je hebt een lekkere ‘detox’. Wanneer je lever op volle toeren draait, is het lichaam minder geneigd om afvalstoffen en vetten op te slaan in de cellen onder de huid. Dat zie je in de spiegel: opgeruimd staat netjes!

Wil je je lichaamsgewicht slim beheersen?

BERRY BLASTER geeft je extra energie bij vermoeidheid en veel steun bij het afvallen. Zeker wanneer je er een dagelijkse routine van maakt. Zo’n dagelijkse reiniging is ook waar je moet beginnen, wil je de onderhuidse vetlaag zo laag mogelijk houden.

“Schone lever, lekker leven!”

Wanneer je lever op volle toeren draait, wordt je lichaam natuurlijk ook verschoond. Je lever is namelijk verantwoordelijk voor het opruimen van alle genotsmiddelen.
Houd je van lekker eten met een glas wijn erbij? Ben je een kroegtijger? Ga je liever een nachtje flink op stap? Of houd je enorm van lekker (en soms te vet) eten? Dan weet hoe je het voelt wanneer je lever alle zeilen bij moet zetten om je lichaam te reinigen!

Wat betekent dat nou, de lever ondersteunen?

  • op dag 1 de reinigende werking van de lever
  • dagelijks reinigen helpt vet verminderen en afvalstoffen verwijderen
  • positieve effecten zijn zichtbaar en voelbaar binnen 3 – 7 dagen

reinigende werking

Share Button