Waarom Weight watchers na 50 jaar nog steeds succesvol is bij het afslanken

Weight watchers, waarom ?

Sinds de eerste Weight Watchers cursus begin jaren ’60 hebben zij een unieke band met haar cursisten opgebouwd. Wat ze van deze cursisten geleerd hebben heeft weight watchers geholpen een effectieve methode te ontwikkelen waarbij het niet alleen om voeding draait maar om de persoon zelf. Dit heeft ervoor gezorgd dat 97% van Weight Watchers cursisten zegt Weight Watchers aan te bevelen bij vrienden.

Weight watchers online

Volg het programma volledig online en bereik je streefgewicht met onze interactieve hulpmiddelen, artikelen boordevol tips, slimme workouts, heerlijke recepten, onze App en nog veel meer!

weight watchers

Volg het programma online, wanneer je maar wilt, waar je ook bent

Het nieuwe WeightWatchers Online is gebaseerd op recente wetenschappelijke kennis op het gebied van voeding en richt zich op de wijze waarop ons lichaam voeding verwerkt om daarmee succesvol af te slanken. Het online plan biedt meer dan 600 recepten en meer dan 50 workout demo’s, interactieve hulpmiddelen en een persoonlijk schema.

We weten dat je een druk leven leidt, en speciaal voor mensen zoals jij is er Weight Watchers Online ontwikkeld. Vanaf nu is het gemakkelijker dan ooit om dit programma te volgen, altijd en overal. Weight Watchers Online is gebaseerd op bewezen methode om gewicht te verliezen, ontwikkeld door de professionals van Weight Watchers en biedt je een praktische, haalbare en leefbare oplossing.

snel afvallen

Weight watchers punten (propoints)

Eten doe je in de eerste plaats om te leven, maar ook om te genieten en om in goede gezondheid te blijven. Vanuit dit standpunt ontwikkelde Weight Watchers punten (ProPoints): het meest efficiënte en flexibele voedingsprogramma ooit. Het nieuwe ProPoints Plan is gebaseerd op recente wetenschappelijke kennis op het gebied van voeding en richt zich op de wijze waarop ons lichaam voeding verwerkt om daarmee succesvol af te slanken. Je ontdekt voedingsmiddelen die je lang een verzadigend gevoel geven, voedingsmiddelen die je gezondheid op peil houden en voedingsmiddelen waarvan je lekker kunt genieten en dit terwijl je je streefgewicht bereikt. In het ProPoints Plan draait alles om jou: jouw eetgewoontes, jouw levensstijl maar vooral… jouw afslanksucces.

weight watchers

Weight Watchers Cursussen

Afslanken gaat gemakkelijker als je er niet alleen voor staat. Laat je dan ook inspireren en motiveren door mede-cursisten in de Weight Watchers cursus. Deze cursus wordt geleid door een coach die zelf ook succesvol is afgeslankt met ons programma. Wil je alles er uit halen wat er in zit? Meld je dan ook aan voor @ssistent, jouw online support tussen de cursussen door, en boek nog betere resultaten.

Share Button