XLS Medical

XLS Medical Vet Binder. Zo werkt het

XLS Medical Vet Binder is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing, op basis van een uniek en gepatenteerd vezelcomplex, bestaande uit onder meer gedehydrateerde cactusbladeren.
Het product is verrijkt met essentiële vetoplosbare vitaminen A, D en E om de verlaagde beschikbaarheid van deze vitamines door de verminderde vetabsorptie te compenseren.
Het is klinisch bewezen dat XLS Medical Vet Binder tot 27,4% vetten uit voedsel kan binden. Naast het binden van vet, zorgt dit product ook voor een toename van het verzadigingsgevoel en een verlaging van de cholesterol. Bovendien zijn er geen nevenwerkingen gekend.

XLS Medical Koolhydraten Blokker. Zo werkt het

XLS Medical Koolhydraten Blokker is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing, op basis van een gepatenteerd glycoproteïnecomplex dat de absorptie van koolhydraten helpt te verminderen. XLS Medical Koolhydraten Blokker wordt gemaakt van GGO*-vrije bonen en is dus een 100% natuurlijk product. De efficiëntie van de producten is klinisch bewezen en er zijn bij het product geen nevenwerkingen bekend. XLS Medical Koolhydraten Blokker vermindert de opname van Koolhydraten met 66 %.

XLS Medical Eetlust Remmer. Zo werkt het

XLS Medical Eetlust Remmer is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing om het verzadigingsgevoel te verhogen en de eetlust onder controle te houden.
Dit doeltreffend hulpmiddel bevat Redusure™, een speciaal vezelcomplex met een grote zwelcapaciteit, wat zorgt voor een aangenaam gevoel van verzadiging.
De efficiëntie van de producten is klinisch bewezen en er zijn geen nevenwerkingen bekend.

Klik hier voor meer  Afslankproducten

Share Button