Proteine dieet

Proteine dieet

Het Proteïne-Shakes proteine dieet bestaat uit vier (tot vijf) proteïne producten per dag. Het aantal weken dat u vier (tot vijf) proteine dieet producten per dag gebruikt, is afhankelijk van het aantal kilo’s dat u wilt afvallen. Houd er rekening mee dat u ongeveer 6-8 kilo per maand aan gewicht gaat verliezen als u zich kunt houden aan de richtlijnen uit de bijsluiter. Hoe meer overgewicht u heeft, des te meer u zult afvallen.

Sporten

Het is niet noodzakelijk om te sporten om snel veel gewicht te verliezen bij het proteïnedieet, maar wij raden u aan om 3 tot 4 keer per week te sporten om er voor te zorgen dat uw huid niet verslapt, maar strak blijft. Tevens zal de bestrijding van cellulitis op deze manier extra effectief zijn.
Proteine dieet
Het proteine dieet is makkelijk vol te houden, omdat u geen last heeft van een hongergevoel en de aanvulling van het voedingssupplement Kalium 600 mg uw energie op peil houdt. De eerste maand met het dieet van Proteïne-Shakes staat garant voor het verliezen van 8 tot 10 kilo aan gewicht!

Hoe het werkt

Het Proteïne-Shakes dieet beperkt de opname van koolhydraten en vetten en is samengesteld uit proteïnen (eiwitten). Het proteïnedieet bestaat uit eiwitten en aminozuren met een zuiverheid van minimaal 100% om ervoor te zorgen dat u alleen vetmassa verliest en dat uw spiermassa wordt behouden.

Omdat er geen proteïne bestaan zonder vetten en suikers en met alle essentiële aminozuren, wordt er gebruik gemaakt van vervangende proteïnen. Deze proteïne producten zijn onttrokken uit melk, ei en soja.

Uw lichaam gaat de vetreserves opgebruiken

Na 48 uur heeft het lichaam zijn suikerreserves verbruikt en spreekt het lichaam de vetreserves aan. Er treedt dan ketose op. Het is van groot belang dat u niet tegen het proteïnedieet ingaat en toch producten consumeert die meer dan 5% uit suiker bestaan. Zodra u dit enkele malen doet, gaat uw lichaam weer terug naar het gebruiken van suikerreserves en duurt het weer opnieuw 48 uur voordat de vetreserves worden opgebruikt. Zo zou u het afvallen enorm vertragen of zelfs kunnen stopzetten.
Gemiddeld 2 kilo per week afvallen met het proteïne dieet?

Share Button