Biologische zonbescherming, Lovea 100% veilig en gezond

LOVEA BIO, 100% veilige en gezonde biologische zonbescherming tegen de zon!

Gecertificeerd biologische zonbescherming met natuurlijke, minerale bescherming tegen UV- straling

biologische zonbescherming
Met de vaak verontrustende berichtgeving rondom chemicaliën in conventionele zoncosmetica, neemt de vraag om hoogwaardige en vooral veilige biologische zonbescherming toe.

Nieuw op de Nederlandse markt is de van oorsprong Franse, biologische zonnelijn van LOVEA BIO. Deze natuurlijke, minerale producten ter bescherming tegen UV- straling staan garant voor veilig en gezond bruinen en genieten van alle goede eigenschappen van de zon!

De producten van LOVEA BIO bevatten uitsluitend natuurlijke, minerale filters en dito verzorgende ingrediënten. Alle formules zijn bovendien vrij van parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en synthetische parfums.

LOVEA BIO Sun Sprays SPF 15 / SPF 30

Handig, snel, hygiënisch en effectief zijn de LOVEA BIO Sun Sprays, welke verkrijgbaar zijn met een SPF 15 en SPF 30. Deze hydraterende en beschermende zonnesprays zijn geschikt voor zowel het lichaam als gezicht. De formules bevatten, naast Tahitiaanse Monoï- olie, arganolie, kokosolie en vitamine E. De 100% minerale zonnefilters op basis van titaniumdioxide beschermen de huid optimaal tegen UVA- en UVB- straling. De waterbestendige samenstellingen laten zich gemakkelijk verdelen over de huid en trekken dankzij hun lichtgewicht textuur snel in, zonder een vettig laagje achter te laten.

LOVEA BIO Anti-Aging Face Cream SPF 50

LOVEA BIO Anti-Aging Face Cream met SPF 50 werd speciaal ontwikkeld voor een hoge bescherming van de gezichtshuid in de zon. De formule bevat een 100% mineraal zonnefilter op basis van titaniumdioxide met een SPF 50, welke een optimale bescherming biedt tegen zowel UVA- als UVB- straling. Dankzij de toegevoegde verzorgende werkstoffen wordt een vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV- straling voorkomen. De formule is waterbestendig, bevat geen chemische zonnefilters en is qua samenstelling 100% natuurlijk.

LOVEA BIO Dry Oil Spray (geen SPF)

Deze ‘droge’ olie- voorziet de huid van een zacht glanzende finish. De niet-vette olie trekt gemakkelijk in de huid en zorgt voor een intensieve bruining en verzorging van de huid tijdens het zonnebaden. De toegevoegde natuurlijke Tahitiaanse Monoï- olie verzacht de huid, houdt haar soepel en veerkrachtig en beschermt tegen externe invloeden, zoals het gecombineerde effect op de huid van zout, zon en wind.

biologische zonbescherming

LOVEA BIO After Sun Milk

De intensief vochtregulerende, kalmerende en verzachtende After Sun Milk van LOVEA BIO laat de huid na het zonnebaden direct comfortabel en goed gehydrateerd aanvoelen. De rijk verzorgende samenstelling bevat verkoelend pepermunt- extract, natuurlijke vitamine E en kokosolie. Dankzij de toevoeging van Tahitiaanse Monoï- olie voelt de huid soepel en elastisch aan en wordt zij bovendien gehuld in een onweerstaanbaar exotisch geurwaasje!

LOVEA BIO Monoi Dry (Hair) Oil (geen SPF)

Monoi Tahiti is een natuurlijke huid verzorgende olie, die veel wordt gebruikt in luxe en natuurlijke verzorgingsproducten. 
Het wordt geproduceerd door het weken van de Tiare gardenia bloesem in Kokosolie. De bloesem geeft  zijn hydraterende beschermende en milde eigenschappen af aan de olie.

De LOVEA BIO Monoi olie maakt de huid zacht en soepel en laat het ruiken naar exotische bloemen.

 Ook is het zeer geschikt voor de behandeling van droog en beschadigd haar – het haar wordt soepel en krijgt een zijdeachtige glans.

Monoi is beneden 23 ° C een vaste olie. Hierdoor kunnen er bij lagere temperaturen kleine deeltjes in de zonnespray ontstaan. Bij gebruik in de zon of na enige verwarming van het flesje in bijvoorbeeld lauw water zullen de deeltjes weer oplossen. Het stollen van de Monoi deeltjes heeft geen nadelig effect op de werking van het product.

Share Button