Lichaamsverzorging producten van Corymer, op natuurlijke basis goed voor u en het milieu.

Maak kennis met de lichaamsverzorging producten van Corymerlichaamsverzorging

Het hectisch leven van de hedendaagse vrouw maakt het dat ze nauwelijks tijd kan nemen voor haarzelf.  Het zijn zeldzame momenten, en dus is het heel belangrijk dat u ze niet verkwist.  Bij Corymer ontwikkelen wij zeer  eenvoudige producten die doeltreffend en aangenaam zijn om te gebruiken.  Ze zorgen voor een moment van ontspanning en zijn onontbeerlijk voor uw huid.  Wij hopen u te kunnen helpen met onze producten en met onze adviezen,  zodat u zich elke morgen en elke avond goed in uw vel voelt. Corymer heeft dan ook alles op het gebied van lichaamsverzorging.

Corymer stelt u de beste lichaamsverzorging producten voor aan een degelijke prijs

De Corymer cosmeticaproducten komen uit de zee en worden gefabriceerd met dezelfde ingrediënten, met dezelfde recepten en in dezelfde laboratoria als de « grote merken ».  Toch zijn onze producten beduidend goedkoper. Dit komt omdat wij onze  publiciteitskosten tot een minimum beperken.  Onze beste publiciteit, dat bent u.  Hierdoor kunnen wij u  hoogstaande lichaamsverzorging producten aan een degelijke prijs aanbieden.  Voor onze  klanten telt dit écht.

Corymer respecteert het milieu

Meer en meer bedrijven spreken over “milieubewust handelen”.  Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij Corymer denken wij echter  dat elke verantwoordelijke onderneming de morele verplichting heeft zijn impact op het milieu tot een minimum te beperken.  Wijzelf dragen ons steentje bij tot de natuur door deze concrete stappen toe te passen:

  • Onze producten worden in één van de beste laboratoria,  gespecialiseerd in cosmetica komend uit de zee, gefabriceerd en deze voldoet aan de zeer strenge europese milieunormen.
  • Wij gebruiken geen onnodige verpakking zoals kartonnen dozen die onmiddellijk bij het afval belanden.
  • Verder werken wij met hervulbare producten.  Dit concept is een primeur.  U hoeft slechts éénmaal het pompje te kopen.  Als  het product op is, dan vervangt u enkel de vulling.

Corymer staat dicht bij u

Veel mensen vinden het nog steeds eng om via het internet een product aan te kopen dan in de winkel zelf.  Zij weten niet tot wie ze zich moeten richten met hun vragen en problemen.  Bij Corymer staan wij altijd tot uw beschikking.  Bel ons gerust op of mail ons en u zal altijd geholpen worden.  Wij behandelen elke vraag over lichaamsverzorging apart en op een zeer professionele manier.  Het vertrouwen van onze klanten is ons zeer  kostbaar, en wij staan erop dat u tevreden bent!

Maak kennis met de producten van Corymer:

De komende weken zetten we een aantal producten in de kijker. Klik onder op het product naar keuze en u treft daar uitgebreide informatie aan. Wilt u dit product proberen? Ook dat kan vraag de kortingscode (15%) aan door het contact formulier in te vullen op de product pagina, of onderstaande contact formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ja stuur mij vrijblijvend de kortingscode

 

Share Button