Fit for me store

Fit for meFitForMe

Fit for me geloofd dat ieder mens uniek is en het verdient om uniek behandeld te worden. Het is hun droom dat u het optimale uit uw dag haalt.
Met voedingssupplementen die u speciaal kunt afstemmen op uw bouw, conditie en voedingspatroon. In de juiste hoeveelheid, perfect passend bij uw persoonlijke behoefte. Zo bieden wij u de optimale ondersteuning van uw gezondheid.

Stap 1 – Doe de voedingstest

Met de FitForMe voedingstest bepaalt u eerst uw dagelijkse inname van alle vitamines en mineralen. De test bestaat uit 62 vragen over u, uw levensstijl en uw voedingspatroon. Het invullen van de voedingstest is gratis en duurt slechts vijf minuten. De FitForMe voedingstest is gebaseerd op de Richtlijn Goede Voeding van Nederlandse Gezondheidsraad en hanteert daarmee uitsluitend wetenschappelijke inzichten.
Klik hier om de voedingstest in te vullen.

Stap 2 – Bekijk direct uw resultaat

Aan de hand van uw antwoorden op de voedingstest, wordt direct uw resultaat berekend. Uw resultaat is een overzichtelijke grafiek met uw huidige vitamine inname. Als u bepaalde vitamines of mineralen tekort komt, wordt u geadviseerd hoe u deze tekorten het beste kunt oplossen. Kleine tekorten worden aangegeven met een oranje stoplicht en kunt u het beste met uw voeding proberen aan te vullen. Bij een groter tekort wordt deze aangegeven met een rood stoplicht. In dit geval kunt u het beste het aangegeven supplement gebruiken.

Stap 3 – Kies het supplement dat bij u past

Kies het supplement dat u bij uw resultaat wordt aangeraden. FitForMe baseert de samenstelling van uw supplement op de resultaten van uw voedingstest. Zo gebruikt u altijd het beste supplement voor uw situatie. U bestelt uw supplement eenvoudig door op “in winkelwagen” te klikken. Vervolgens kiest u of uw supplement eenmalig wilt bestellen of deze regelmatig wenst te ontvangen.  U kunt nu afrekenen met een beveiligde verbinding. Uw bestelling wordt binnen een werkdag bij u thuis door uw brievenbus bezorgd.

Naar de Fit for me webstore.

 

Share Button