Multivitaminen

Multivitaminen – weerstand verhogen

De extra’s waar je lijf om vraagtMultivitaminen
Bij elke levensfase hoort een bepaalde behoefte aan voedingsstoffen. Naar mate we ouder worden kunnen we over het algemeen wat meer van bepaalde vitaminen en mineralen gebruiken dan normaal. Maar ook als je jonger bent kunnen die extra’s belangrijk zijn, bijvoorbeeld bij herstel na ziekte of een verkeerd voedingspatroon. Speciaal daarvoor is er Flinndal Multi Vitaal. Een compleet tablet met alle 13 vitaminen en 11 mineralen. De vitaminen zijn afgestemd tot 125% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, zodat het de extra’s biedt waar je lijf om vraagt.

 

Verhoogde behoefte?
Er zijn situaties waarin er sprake kan zijn van een verhoogde voedingsstoffenbehoefte. Een normale gezonde voeding is dan niet meer toereikend. Je lijf vraagt om meer…

Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn bij mensen vanaf 50 jaar. Dan verandert er veel in het lichaam. Zo kan bijvoorbeeld de stofwisseling trager worden. Ook kan een ouder wordende huid minder goed vitamine D aanmaken uit zonlicht. Hierdoor is extra vitamine D uit de voeding nodig, maar daar zit vaak onvoldoende vitamine D in.

Maar ook bij volwassenen die jonger zijn kan er sprake zijn van een verhoogde voedingsstoffenbehoefte. Bijvoorbeeld door een verkeerd voedingspatroon, stresssituaties, herstel na ziekte, roken of medicijngebruik (sommige medicijnen kunnen de opname van vitaminen en mineralen verminderen). Speciaal voor al deze situaties is er Flinndal Multi Vitaal.

Een vitaal gevoel
Multivitaminen in Flinndal Multi Vitaal bevat alle 13 vitaminen en dus ook alle 8 B-vitaminen. De B-vitaminen vormen een hecht team. Allemaal zijn ze nodig voor het vrijmaken van energie uit voeding. Ze zijn dus erg belangrijk voor een fit gevoel. Wist je dat ook veel mineralen uit Flinndal Multi Vitaal een rol spelen bij de energiehuishouding? Dat geldt voor calcium, magnesium, ijzer, mangaan, koper en jodium.

Daarnaast hebben verschillende stoffen in Flinndal Multi Vitaal een gunstige invloed op onder andere je weerstand, zenuwstelsel en psychologische functies (zoals gemoedsrust en concentratievermogen). Allemaal aspecten die meetellen om goed in je vel te blijven zitten. Flinndal Multi Vitaal, voor een optimaal vitaal gevoel!

Hier kun je Multivitaminen kopen.

Kies een onderstaande categorie voor details op gebied van:

Share Button