Vitaminen B

Vitaminen BVitamine B

Bouw nieuwe energie op!
We zijn de hele dag druk in de weer. Om hier voldoende energie voor te hebben is een gezonde voeding erg belangrijk. Dat levert de B-vitaminen, die een grote rol spelen bij de energiehuishouding van je lichaam. Maar het lukt niet altijd om hier voldoende van binnen te krijgen. Uit de laatste voedselconsumptiepeiling van het RIVM blijkt bijvoorbeeld dat veel mensen een tekort hebben aan vitamine B1. Tekorten aan B-vitaminen kunnen onder andere ontstaan door eenzijdige voeding of door factoren zoals roken of alcoholgebruik, wat voor afbraak van B-vitaminen zorgt.
B-vitaminen vormen een hecht team en zijn deels van elkaar afhankelijk om hun gunstige invloed uit te kunnen oefenen in het lichaam. Er zijn acht verschillende B-vitaminen en in Flinndal Vitamine B-complex zitten ze allemaal. Alle acht zijn ze belangrijk voor het vrijmaken van energie uit voeding. Daarnaast hebben ze elk nog eigen specifieke functies in het lichaam.

Bij Alle B-vitaminen en hun nut lees je per vitamine hoe deze precies bijdraagt aan je gezondheid.

Voor wie
Flinndal Vitamine B-complex heeft een krachtige dosering zodat het speciaal geschikt is voor mensen met een verhoogde behoefte aan B-vitaminen. Zoals bij vermoeidheid, lusteloosheid, prikkelbaarheid en herstel na ziekte. Ook kan het zijn dat je haar en huid wel een oppepper kunnen gebruiken. Ook in die situatie is vitamine B van belang. Daarnaast zorgen bijvoorbeeld pilgebruik, antibiotica, roken en het regelmatig drinken van meer dan 2 à 3 glazen alcohol per dag voor afbraak van vitamine B, waardoor aanvulling nodig kan zijn. Ook veganisten, vegetariërs of mensen die eenzijdig eten kunnen behoefte hebben aan extra B-vitaminen. Flinndal Vitamine B-complex is geschikt voor mensen vanaf 14 jaar.

Waarom Flinndal Vitamine B-complex
Flinndal Vitamine B-complex bevat alle acht B-vitaminen in een krachtige maar verantwoorde dosering van 200% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. We hebben uitsluitend gekozen voor stoffen die goed door je lichaam opneembaar zijn, zodat de gunstige invloed optimaal is

Meer info Vitaminen B of waar koop je Vitaminen B

Vitaminen

Share Button