Vrouw en overgang, de verandering in het lichaam

Vrouw en overgang

Voor een vrouw in balans!vrouw en overgang
Elke vrouw moet er een keer aan geloven… de overgang. In deze periode verandert er veel in het lichaam. De productie van het hormoon oestrogeen neemt af. Dit kan zich uiten in ongemakken zoals opvliegers, nachtelijk zweten en prikkelbare of rusteloze gevoelens. Flinndal Vrouw en Overgang helpt het vrouwelijk lichaam in balans te houden. Ter ondersteuning van een comfortabele overgang!

Vier krachtige ingrediënten
Flinndal Vrouw en Overgang bevat soja-isoflavonen, zilverkaars, wilde yam en kuisboom. Een uitgekiende samenstelling met vier krachtige, plantaardige ingrediënten.

Soja-isoflavonen
Isoflavonen uit soja bevatten plantaardige oestrogenen, die lijken op de oestrogenen in ons lichaam. Tijdens de overgang daalt het oestrogeenniveau. Inname van soja-isoflavonen kan ondersteuning bieden bij overgangsverschijnselen, zoals rusteloze gevoelens en nachtelijk zweten. Soja-isoflavonen zijn tevens antioxidanten, ze helpen je lichaam te beschermen bij veroudering door vrije radicalen.

Zilverkaars, wilde yam en kuisboom
Zilverkaars bevat net als soja-isoflavonen plantaardig oestrogeen. Het is een plant uit Noord- Amerika, ook wel ’vrouwenwortel’ genoemd. De Indianen gebruikten de wortel van deze plant al bij ongemakken tijdens de menstruatie. De plantenextracten van de kuisboom en wilde yam worden ook al sinds mensenheugenis gebruikt tijdens de menopauze. Ze staan er om bekend dat ze helpen bij opvliegers en prikkelbare gevoelens.

Vrouw & Overgang Maand
Prijs: 11.45
Vrouw & Overgang Kwartaal herhaalgemak
Prijs: 22.95
Vrouw & Overgang Kwartaal
Prijs: 27.95

Een gezonde leefstijl
Bewegen is goed! Bekend is dat actieve vrouwen vaak minder ongemakken ervaren van de menopauze. Ook is het verstandig om te matigen met alcohol en kruidige gerechten. Zet daarnaast regelmatig sojaproducten op het menu, die bevatten veel isoflavonen.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
2.5 based on 19 votes
Brand Name
Flinndal
Product Name
Vrouw en overgang
Price
EUR 12
Product Availability
Available in Stock
Share Button